Menú
0 Àrea client

Com recuperar els cabells després de l’estiu?

El sol, l’aigua de mar, el clor de la piscina, el vent, la sorra, etc. són elements de l’estiu que ens fan gaudir molt, però també són elements molt perjudicials pel cabell, ja que ens causen puntes obertes, ens provoquen que els cabells es tornin més fràgils, fan que el nostre cabell perdi brillo i color, deshidraten els nostres cabells i accentuen la sensibilitat del cuir cabellut.

L’ideal en aquesta època de l’any és fer-se un bon diagnòstic tant del cuir cabellut com del cabell per recuperar de nou l’equilibri.

En els nostres salons disposem de diferents productes que us poden ajudar a recuperar el cabell després de l’estiu: mascaretes, tractaments específics, cauteritzacions, xampús, etc.

A més una altre bona opció que recomanem per enfocar la tardor són les banys, tant per recuperar el brillo, per recuperar les proteïnes o el bany de color per recuperar la tonalitat del cabell. Aquests tractaments combinats amb un repàs de puntes ens ajudarà a aconseguir un acabat perfecte pel nostre cabell.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop