Estirat Bàsic

Promo estirat basic Carol Bruguera
L’estirat bàsic és l’opció més assequible per aconseguir un allisat permanent. Sigui quin sigui el teu tipus de cabells, aquest tractament canvia l’estructura interna allisant-los.

A diferència de l’estirat definitiu, els teus cabells necessitaran un tractament posterior. El teu perruquer t’assessorarà sobre els productes específics que caldrà que t’apliquis a casa.

Només amb un retoc d’assecador o planxa llueix uns cabells completament llisos.

Preu:
55€ Cabell curt
70€ Cabell llarg
Inclou rentar i pentinar
Preus amb IVA

4 Comentaris a “Estirat Bàsic”

 1. Gina escrigué:

  Hola! m’agradaria saber de què va aquest allisat. Com és que el preu és tan baix? quan et dura???? Tinc el cabell ondulat i m’agradaria un tractament que me’l deixés llis durant 3,4 o 5 mesos. Quin em recomaneu?

  • Carol Bruguera escrigué:

   Aquest és l’estirat “de sempre” que no és més que una permanent a l’inversa, estira però no tracta a diferència dels altres dos, i la seva durabilitat a la part del cabell tractat no és permanent però tampoc desapareix del tot.

   Referent al què dius de quin et recomanem, caldria veure primer el teu cabell i poder parlar de quin objectiu busques no només a nivell d’imatge sinó de manteniment el dia a dia.

   Per fer-te un bon diagnòstic i un bon consell, sobre quin és el millor servei per a tu, que no té perquè ser el més econòmic però sovint tampoc el més car com podriem pensar, el millor que pots fer és venir a demanar info de forma gratuïta i sense cap mena de compromís al nostre saló més proper.

 2. Pervinca escrigué:

  Hola! Tinc el cabell una mica gras de les arrels i de normal a sec a les puntes. Se’m fan ondes grosses, i tot i que són poques són difícils de controlar, per tant estic molt interessada en aquest tractament, però tinc dubtes:
  1- Quan em duraria? ja he llegit al comentari anterior que no és permanent, però en mesos més o menys quan seria?
  2- Se’m ressecarien més les puntes o se’m tornarien més grasses les arrels?
  3- Tinc el cabell per la mida de les espatlles, tindria la tarifa de llarg o de curt?
  4- He llegit que quan l’efecte va desapareixent, els cabells es van tornant encara més rebels/ondulats del que eren, és cert?
  Moltes gràcies.

  • tina escrigué:

   Hola Pervinca,

   Per poder respondre els teus dubtes és imprescindible poder veure el teu cabell “in situ”. No dubtem del teu auto diagnòstic, però si que a més de poder-ho corroborar cal veure fins a quin grau arriba de cadascuna de les seves característiques, i a què poden ser degudes.

   Sobre la primera pregunta, dependrà dels cops que te’l rentes i del manteniment que en facis.

   De la segona, d’entrada no té perquè variar el tacte de les puntes i si podria canviar el de les arrels a millor però en tot cas seria temporal, i aquest dos punts els podries millor per mitjà de productes adequats.

   En quan a la tercera caldria veure el cabell, d’entrada és el llarg, però en determinats casos de molt poc cabell o que només és la part de la nuca o algun dels laterals pot variar, com també en cas de tenir una gran quantitat de cabell.

   I per últim, i quart punt que ens demanes, aquí si que et podem assegurar que quan desapareix de cap manera el cabell es tornarà més ondulat o rebel del què ja era.

   Esperem haver estat de la teva ajuda, i si vols acabar de resoldre els teus dubtes vine a un dels salons que de forma gratuïta i sense cap mena de compromís t’ ho resoldran.

   Salutacions,

Deixa un comentari