Estirat definitiu

estirat_definitiu copia

Nou sistema d’estirat definitiu per a tot tipus de cabells: arrissats, ondulats, encrespats… Tots ells poden ser allisats d’una forma permanent sense la necessitat d’utilitzar assecador o planxa, respectant sempre l’estat dels cabells i millorant la seva textura i brillantor.

Aquest allisat definitiu treballa des de l’interior cap a l’exterior, canviant l’estructura interna i aportant una gran quantitat de components vitals per a la salut dels cabells.

La tècnica a seguir durnat el procés fixa la forma segellant la cutícula, deixant a l’interior dels cabells totes les ceramides, vitamines i aminoàcids aportats durant tot el tractament. Això fa que els cabells quedin realment brillants, suaus, sans i completament llisos.

Preu:
De 240€ a 320€ Curt
De 390€ a 475€ Llarg
Inclou rentar i pentinar + xampu
i tractament per emportar a casa
Preus amb IVA

4 Comentaris a “Estirat definitiu”

 1. elisabet escrigué:

  encara en teniu els mateixos preus??
  no ha baixat una mica des de’l 2010???

 2. Laura escrigué:

  Hola,

  quan temps té de durada aquest tractament?
  es pot aplicar sobre cabells tractats?

  • Carol Bruguera escrigué:

   Hola Laura,

   La paraula “definitiu” ja indica que aquest tractament dura indefinidament al cabell que es tracte, a no ser que a posterior es faci algun tipus de tractament de forma que hi pugui afectar.

   Evidentment, el cabell continua creixent, i tota la part de cabell nou que neix no porta el tractament aplicat, amb la qual cosa, al caps d’un temps cal fer-ho de nou a les arrels (aprox 6 mesos).

   Si, es pot aplicar sobre cabells tractats, però no sempre. Cal mirar cada cas en concret doncs dependrà de l’estat en què es troba el cabell més que dels tractaments que porti acumulats, i en molts casos, es millora la salut del mateix en quan a tacte i brillo.

   T’esperem a qualsevol dels nostres salons per poder resoldre el teu cas particular.

   Moltes gràcies i salutacions,

Deixa un comentari